petak, 25. septembar 2020.  15:20h
Pročitano 278 puta

Manifestacija "Banatski hleb" po šesti put u Banatskom Novom Selu

Šesta manifestacija "Banatski hleb" biće održana u subotu, 26. septembra, u maloj sali Doma kulture "3. oktobar" u Banatskom Novom Selu u 12 časova. 

U Banatskom Novom Selu manifestacija "Banatski hleb" postala je tradicionalna U Banatskom Novom Selu manifestacija "Banatski hleb" postala je tradicionalna FB Novoseljanke

Ukoliko vremenski uslovi budu dozvoljavali manifestacija će se održati na otvorenom. 

Zajedno sa članicama udruženja "Novoseljanke Boboacele", na ovoj manifestaciji učestvovaće i nekoliko meštanki Banatskog Novog Sela koje će takođe umesiti po jedan hleb.

Najbolji hleb će izabrati stručni žiri, na čijem čelu će i ove godine biti instruktor i sudija Horeca sistema, Hadži Saša Mišić. U žiriju će biti i novoseljanski pekar, svima poznat po nadimku Jani.

Kako je situacija sa virusom kovid 19 još uvek neizvesna, odlučile smo da šestu manifestaciju „Banatski hleb“ održimo u smanjenom obimu i bez kulturno-umetničkog dela programa uz poštovanje svih preporučenih mera, saopšteno je iz Udruženja žena "Novoseljanke Boboacele".

Osnovni cilj ove godine je da se ne prekine tradicija i na skroman način održi manifestacija koja postaje sve prepoznatljivija širom Srbije.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00