četvrtak, 10. septembar 2020.  15:02h
Pročitano 518 puta

Mašinska i Ekonomsko-trgovinska škola dobile sredstva za opremanje kabineta

U Gradskoj upravi Pančeva danas su uručeni ugovori srednjim školama čiji projekti su podržani na konkursu za poboljšanje uslova za izvođenje praktične i projektne nastave.

Sa današnje dodele ugovora Sa današnje dodele ugovora Grad Pančevo

Gradonačelnik grada Pančeva je prihvatio predlog Saveta za zapošljavanje o finansiranju dva projekta u ukupnom iznosu od 500.000 dinara.

Gradonačelnik grada Pančeva je odobrio sredstva za finansiranje sledeća dva projekta:

1.) Ekonomsko-trgovinska škola „Paja Marganović“ Pančevo, Opremanje kabineta za kuvare, konobare i poslastičare savremenom opremom – finansiranje u iznosu od 248.662,00 dinara i

2.) Mašinska škola „Pančevo“ Pančevo, Opremanje kabineta za mehatroniku, kompjutersko upravljanje i kompjutersko konstruisanje sa šest desktop računara sa pratećom opremom – sufinansiranje u iznosu od 251.338,00 dinara.

Članovi Gradskog veća grada Pančeva zaduženi za obrazovanje i rad, zapošljavanje i socijalnu politiku, Tatjana Božić i Milenko Čučković, uručili su ugovore direktoru Mašinske škole „Pančevo“ Nenadu Dojčinoviću i pomoćnici direktora Ekonomsko-trgovinske škole „Paja Marganović“ Dragani Vickov.

 

urucivanje ugovora pancevo

 

Zaključkom Gradonačelnika grada Pančeva od 9. juna ove godine, raspisan je Javni poziv za učešće srednjih škola sa teritorije grada Pančeva na konkursu za dodelu sredstava, u vezi sa realizacijom mere aktivne politike zapošljavanja: “Unapređenje konkurentnosti srednjih škola, putem poboljšanja uslova za izvođenje praktične i projektne nastave” u 2020. godini.

Od 10 škola, u kojima se realizuje nastava srednjeg obrazovanja i vaspitanja, na konkurs se javilo sedam škola sa osam predloga projekata. Savet za zapošljavanje grada Pančeva je na svojoj sednici od 6. avgusta razmatrao prijave po raspisanom javnom pozivu, i dao pozitivno mišljenje za dva predloga projekta.

Autor:  Grad Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00