utorak, 18. avgust 2020.  05:17h
Pročitano 576 puta

Počinju radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u Njegoševoj ulici

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Pančevo danas će početi sa radovima na rekonstrukciji i izgradnji kanalizacione mreže u Njegoševoj ulici.

Radovi na vodovodnoj mreži u Njegoševoj ulici trajaće narednih 30 dana Radovi na vodovodnoj mreži u Njegoševoj ulici trajaće narednih 30 dana N.S.

Očekuje se da će radovi trajati narednih 30 dana.

Aleksandar Radulović, direktor JKP „Vodovod i kanalizacija“ Pančevo kaže da su u pitanju veoma teški i zahtevni građevinski radovi.

Bilo je krajnje vreme da se ovo uradi, jer je bilo dosta problema sa ovim instalacijama. Bilo je čestih pucanja i havarija vodovodne mreže u Njegoševoj ulici. Ovi radovi podrazumevaju rekonstrukciju instalacija vodovoda i kanalizacije duž cele Njegoševe ulice, do Karađorđeve, rekao je Radulović.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ je do sada radila na zameni i rekonstrukciji vodovodne i kanalizacione mreže na Trgu kralja Petra prvog, od Petra Bojovića do Njegoševe. To je prva faza radova. Kako direktor kaže, ti radovi se privode kraju, a sad je na red došla i Njegoševa ulica u kojoj se nalaze cevi stare više od 60 godina.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00