subota, 3. oktobar 2015.  07:20h
Pročitano 2773 puta

“Ekolibrijum” u “Dvorištu” obeležava Svetski dan zaštite životinja

Povodom Svetskog dana životinja pančevačko Društvo za zaštitu životinja i prirode „Ekolibrijum“ dan ranije, danas, će organizovati druženje za sve ljubitelje životinja.

Planirano je učešće proizvođača zdrave hrane „Vegetarijana“ i Udruženja za razvoj miroljubive poljoprivrede iz Sombora.

Organizatori pozivaju Pančevke i Pančevce da dođu i uvere se da možemo zdravo i kvalitetno da se hranimo, a da pri tom ni jedno živo biće ne mora da strada. 

Ukoliko želite da probate veganske specijalitete kao što su vege kulen, vege kobasica, vege pljeskavica, vege seitan šnicla, sir od suncokreta, namazi od suncokreta i sremuša, dođite na degustaciju u 10.30 u klub „Dvorište“, saopštili su organizatori.

Pored saveta o zdravoj hrani i zdravom načinu ishrane, na eventualna pitanja u vezi sa ponašanjem ili zdravljem vašeg ljubimca dobićete odgovor od stručnih osoba. 

Bićete u prilici da steknete prijatelja za ceo život udomljujući neku od napuštenih životinja o kojima brinu staratelji.

Da se ne bi sve završilo na ovom jednom danu dobićete poklončić koji će vas podsećati na to da tamo negde nekome treba pomoć.

A svako od nas može da pomogne donirajući hranu za napuštene životinje ili donirajući prilog za besplatnu sterilizaciju napuštenih životinja. 

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)

Dodaj komentar



Saglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00