subota, 3. oktobar 2015.  07:01h
Pročitano 1238 puta

Grad Pančevo i Vajfert pivo na svetskoj izložbi “Ekspo Milano 2015”

Posetiocima centralnog međunarodnog događaja, svetske izložbe "EXPO Milano 2015", u okviru prezentacije grada Pančeva i manifestacije "Dani Vajferta", predstavljeno je "Weifert" pivo kompanije "Heineken" Srbija.

Grad Pančevo i Vajfert pivo na svetskoj izložbi “Ekspo Milano 2015” Grad Pančevo i Vajfert pivo na svetskoj izložbi “Ekspo Milano 2015” Grad Pančevo

Degustacija piva koje spaja tradicionalnu nemačku recepturu i srpsku proizvodnju, organizovana je u Bio-Mediteranskom klasteru, gde se nalazi paviljon Republike Srbije, saopšteno je iz Gradske uprave Pančevo.

Zadovoljstvo nam je da predstavimo lik i delo čuvenog Pančevca, Đorđa Vajferta, kao i privredne i turističke potencijale grada Pančeva. Od ove godine, a u znak zahvalnosti za njegov doprinos, ustanovili smo i manifestaciju Vajfertu u čast. Drago nam je da je manifestacija podržana od strane "Weifert" piva, rekao je Saša Pavlov, gradonačelnik grada Pančeva.

On je rekao da se nada da će se saradnja nastaviti i u narednim godinama.

Ponosni smo na to što smo Weifert pivo, koje je lansirano na tržište Srbije početkom aprila, sada predstavili i međunarodnoj publici. Raduje nas što su inostrani potrošači prepoznali kvalitet piva pripremljenog od samo 4 osnovna sastojka – vode, ječmenog slada, hmelja i kvasca i što smo dobili pozitivne reakcije na ukus koji predstavlja savršeni balans gorčine i osveženja, izjavila je Dejana Petrović, predstavnica "Weifert" piva.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00