četvrtak, 9. jul 2020.  16:55h
Pročitano 819 puta

Saša Pavlov: reagovanje povodom aktuelne situacije i vandalizma

Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov u ime lokalne samouprave i u svoje lično ime najoštrije osuđuje vandalizam i nasilje kojem smo svi svedoci prethodnih dana. 

Saša Pavlov Saša Pavlov Grad Pančevo

Ovakvo ponašanje organizovanih pojedinaca, koje nikako ne predstavlja volju građana, a koje je usmereno ka pokušaju destabilizacije situacije u državnim i javnim institucijama, prilikom kojeg se oštećuje zajednička imovina i unosi nemir među stanovništvom i to u danima kada jedina borba treba da bude usmerena na borbu protiv pandemije virusa Kovid-a 19, jeste za najoštriju osudu. 

Dajemo punu podršku nadležnim organima da pronađu sve počinioce i da ih u skladu sa zakonom procesuiraju. Ovo je isključivo čin vandalizma, jer se politička volja ili mišljenje u demokratskom društvu kakvo mi jesmo i oduvek smo bili ne izražava na ovakav način, već legitimno na izborima i to je izuzetno važno za javnost da se istakne. Grad Pančevo je slobodan, demokratski  grad u kojem u miru i slozi i međusobnom poštovanju vekovima živi 26 nacionalnih zajednica i ovom prilikom upućujemo poruku da nećemo tolerisati nedela koja štete imovinu i unose nemir i strah među našim građanima, u situaciji koja je za sve teška i kada treba da čuvamo jedni druge i da se pomažemo da zajedno pobedimo i budemo zdravi, i da konačno možemo da nastavimo putem nezaustavljivog napretka kojim je Pančevo krenulo. Zbog toga, ovakav vandalizam u Pančevu, kao i svuda u Republici Srbiji mora biti najoštrije osuđen i poslata poruka svima da nijedno nedelo neće proći nekažnjeno, i da će vandalizam biti najoštrije osuđen u javnosti i u skladu sa zakonom.

Autor:  Grad Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00