ponedeljak, 18. maj 2020.  15:06h
Pročitano 1857 puta

Sednica Skupštine grada Pančeva zakazana za 19. maj

 Sednica Skupštine grada Pančeva zakazana je za utorak, 19. maj s početkom u 11 sati.

Sednica skupštine Grada Pančeva Sednica skupštine Grada Pančeva Pančevo MOJKraj/arhiva

Prema najavi, na dnevnom redu će biti 17 tačaka, a u pozivu piše i da je neophodno hitno sazivanje sednice Skupštine grada s obzirom na to da odbornicima madnat ističe 19. maja, kako bi se potvrdila akta doneta od strane Gradskog veća za vreme vanrednog stanja i kako bi se razmatrala akta čije je donošenje neophodno.

Odbornici će odlučivati o tačkama dnevnog reda vezanim za dalju realizaciju javno-privatnog partnerstva u oblasti javnog prevoza, ali i o programu poslovanja JKP ATP Pančevo.

Odbornici će se izjašnjavati i o izmenama ugovora o osnivanju "Pantransporta", nove većinski privatne firme, koja će preko javno-privatnog partnerstva preuzeti obavljanje gradskog i međugradskog saobraćaja.

Skupština grada Pančeva trebalo bi da na sutrašnjoj sednici usvoji Predlog rešenja o otuđenju neizgrađenog građevinskog zemljišta u Severnoj poslovnoj zoni, a po kojem bi se zemljište površine nešto veće od 23 hektara za nešto više od 178 miliona dinara prodalo neposrednom pogodbom kompaniji Naval Box-CAL d.o.o Beograd za otvaranje fabrike nemačke kompanije.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00