ponedeljak, 11. maj 2020.  16:16h
Pročitano 472 puta

Ponovo radi Gradski uslužni centar

Gradska uprava Pančevo je ponovo otvorila Gradski uslužni centar za rad sa građanima. 

Gradski uslužni centar Pančevo Gradski uslužni centar Pančevo S.M.

Marija Petrović, načelnica Gradske uprave Pančevo kaže da su u Gradskom uslužnom centru postavljene staklene barijere u cilju bezbednije neposredne komunikacije između stranaka i zaposlenih.

 

Marija Petrovic nacelnica Gradske uprave Pancevo

 

Takođe, na ulasku u zgradu nalaze se dezobarijere koje su natopljene natrijum hipohloritom. Radnici obezbeđenja vrše merenja telesne temperature i dezinfekciju ruku kako stranaka tako i zaposlenih. Apelujem na sve sugrađane da se ponašaju savesno i odgovorno i da poštuju mere prevencije, kako opšte, tako i posebne, rekla je Marija Petrović, načelnica Gradske uprave Pančevo.

 

Gradski usluzni centar Pancevo

 

Gradska uprava grada Pančeva obustavila je rad sa strankama putem neposrednog kontakta (šalter i slično) sredinom marta, po uvođenju vanrednog stanja. Poslovi Gradske uprave koji su se obavljali u neposrednom kontaktu sa strankama od tada su se obavljali putem pisane ili elektronske pošte ili telefonskim putem.

Od 11. maja Gradski uslužni centar je ponovo otvoren za rad sa strankama, ali sada uz primenu propisanih mera zaštite kao što su dezinfekcija ruku pri ulasku u zgradu, merenje temperature i držanje fizičke distance, dok se građanima preporučuje da u zgradu ulaze sa zaštitnim maskama i rukavicama.

 

Gradski usluzni centar merenje temperature

 

Radno vreme Gradskog uslužnog centra isto je kao i pre uvođenja vanrednog stanja.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00