nedelja, 27. septembar 2015.  09:42h
Pročitano 1859 puta

Predavanja o postupanjima u vanrednim situacijama

Tokom sledeće sedmice Zavod za javno zdravlje Pančevo će održati niz obuka o postupanjima u vanrednim situacijama za predstavnike kriznih štabova svih lokalnih samouprava na teritoriji Južnobanatskog okruga. 

U Gradskoj upravi Pančevo, na IX spratu biće organizovan niz obuka za predstavnike kriznih štabova svih lokalnih samouprava na teritoriji Južnobanatskog okruga U Gradskoj upravi Pančevo, na IX spratu biće organizovan niz obuka za predstavnike kriznih štabova svih lokalnih samouprava na teritoriji Južnobanatskog okruga Pančevo.MOJKraj.rs

Edukacije se sprovode u okviru programa “Postupanje u vanrednim situacijama” koji organizuje Ministarstvo zdravlja Republike Srbije uz mrežu instituta i Zavoda za javno zdravlje, a pod pokroviteljstvom Svetske zdravstvene organizacije.

Prva od četiri predviđenih edukacija održaće se u ponedeljak, 28. septembra u vremenu od 9 do 14 sati u Gradskoj upravi Pančevo za predstavnike kriznog štaba grada Pančeva, kojoj će prisustvovati i načelnik Južnobanatskog okruga. 

U četvrtak, 1. oktobra, ista obuka biće organizovana za predstavnike kriznih štabova opština Vršac, Plandište i Alibunar, u petak, 2. oktobra za opštine Kovačica i Opovo, a u utorak, 6. oktobra, za opštine Kovin i Bela Crkva.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00