subota, 2. maj 2020.  17:41h
Pročitano 191 puta

Sportski klub „Koloseum“ poklonio zaštitne vizire Bolnici

 

U vreme vanrednog stanja sportski klubovi nisu radili, ali su se mnogi od njihovih članova uključili u volontersku mrežu ili na razne druge načine pomagali građanima u svojoj lokalnoj zajednici. 

Klub "Koloseum" iz Pančeva uručio je 10o zaštitnih vizira direktoru Bolnice Klub "Koloseum" iz Pančeva uručio je 10o zaštitnih vizira direktoru Bolnice M.M.

Klub borilačkih sportova i fitnes programa „Koloseum“ iz Pančeva, kao društveno-odgovorni subjekt u našoj zajednici, obezbedio je 100 komada zaštitnih vizira. 

Mirjana Dimitrijević iz Kluba „Koloseum“ kaže da su vizire poklonili Opštoj bolnici Pančevo, jer su procenili da su medicinskom osoblju ali i drugim zaposlenima u ovoj zdravstvenoj ustanovi oni najneophodniji u svakodnevnom radu.

 

urucivanje donacije od 100 vizira

 

Mi se nadamo da ćemo svojom solidarnošću i donacijom pomoći Opštoj bolnici Pančevo i da ćemo zaštitnim vizirima maksimalno zaštititi kako zdravstvene radnike tako i pacijente, a i sve one koji dolaze u bilo kakav kontakt sa njima u ovoj situaciji, rekla je Mirjana Dimitrijević.

Dr Slobodan Ovuka, direktor Bolnice zahvalio se na donaciji dodajući da Opšta bolnica Pančevo ima dovoljno zaštitne opreme, ali s obzirom da je u pitanju potrošni materijal svaka pomoć je uvek dobro došla.

Oovakva vrsta poklona ima svoju duhovnu i dublju vrednost. To je znak da se neko ko je van ovog posla i van medicinskih ustanova u ovim teškim danima setio nas da ipak misli na našu bezbednost, da nam poklone vizire, tako da se zahvaljujem „Koloseumu“ na pažnji i donaciji vizira koji će nam svakako trebati u svakodnevnom radu sa našim pacijentima, zaključio je dr Slobodan Ovuka.

 

Koloseum clanovi i direktor bolnice

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00