nedelja, 12. april 2020.  09:14h
Pročitano 1705 puta

Predivan gest zaposlenih u Zmajevoj školi: video spot zajedništva i podrške svim učenicima i njihovim porodicama (VIDEO)

U vreme vanrednog stanja u Pančevu se, kao i u ostatku Srbije, nastava odvija putem interneta. Učenici su kod kuće s roditeljima, učitelji i nastavnici u svojim kućama. Ipak, neki od njih žele da i u ovakvim okolnostima ojačaju međusobne veze.

Detalj iz video spota zaposlenih u Zmajevoj školi u Pančevu Detalj iz video spota zaposlenih u Zmajevoj školi u Pančevu print screen

Učitelj Predrag Starčević u saradnji sa direktorom Vladimirom Markovićem i celim kolektivom osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ u Pančevu obratio se pesmom i spotom na jutjubu svim učenicima ove škole, ali i svim građanima Srbije u želji da na takav način, svako iz svog doma, pošalju poruku podrške i ljubavi u ovim vremenima.

Nama, prosvetnim radnicima, nedostaju naši učenici da nas zagrle i da im kažemo da ih volimo! Učenici nedostaju i nastavnicima OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” u Pančevu, ali i našem direktoru, psihologu, pedagogu, administrativnom  osoblju, domaru, “tetkicama”, a i penzionerima, koji su otišli iz naše škole. Ne možemo da zagrlimo naše učenike, pa smo rešili da se oglasimo i obratimo svoj deci u našoj zemlji  i kažemo im koliko ih volimo! Sigurni smo da se svi zaposleni u prosveti osećamo slično, napisao nam je učitelj Predrag Starčević.

 

image na pocetku spota

 

Kako kaže, ovaj spot je nastao iz želje da se ojačaju veze njih nastavnika, njihovih učenika i roditelja njihovih učenika. 

To i jeste imperativ savremene škole: da smo svi na jednoj strani, da smo svi jedno i jednota! U ovom čudu koje je ceo svet zadesio, izrodiće se humanije društvo, a sada je vreme da gradimo mostove prijateljstva, zaključuje učitelj Starčević.

U želji da uloženi trud svih zaposlenih u kolektivu prikažemo javnosti, pozivamo i vas, dragi čitaoci, da pogledate ovaj spot:

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentar



Saglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00