petak, 25. septembar 2015.  13:22h
Pročitano 1090 puta

Radnike „Zelenila“ izujedale ose

Dvojica radnika JKP „Zelenilo“ završili su jutros u bolnici nakon što su ih izujedale ose dok su kosili travu kod Sportskog centra „Mladost“.

Prilikom košenja, radnici Zelenila naišli su na osinjak, a dvojicu radnika su ose ozbiljno izujedale Prilikom košenja, radnici Zelenila naišli su na osinjak, a dvojicu radnika su ose ozbiljno izujedale JKP Zelenilo

U JKP „Zelenilo“ nam je ova vest potvrđena uz objašnjenje da ova dvojica radnika, zajedno sa nekoliko drugih kolega, bili raspoređeni na redovnim zaduženjima po planu košenja za današnji dan.

Tokom košenja kod nadvožnjaka, nedaleko od Sportskog centra „Mladost“ naišli su na osinjak u starom panju. U „Zelenilu“ pretpostavljaju da su se zbog vibracija ose verovatno uznemirile i izujedale radnike.

Nakon ovog događaja, dvojica radnika su pregledana u pančevačkoj bolnici, gde su lekari konstatovali više desetina ujeda ose, a nakon pregleda pušteni su kući.

U JKP „Zelenilo“ kažu da se ponekad dešavalo da nekog radnika ujede jedna osa, ali se nikada do sada nije desilo da ceo roj osa ovako izujeda zaposlene.

Ceo događaj desio se rano jutros.

 

Autor:  V.J.P.
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00