subota, 11. april 2020.  07:38h
Pročitano 897 puta

„Zelenilo“ pokrenulo onlajn pijačnu prodaju

JKP “Zelenilo” u Pančevu odlučilo je da pokrene onlajn pijačnu prodaju kako bi na taj način dali doprinos očuvanju poljoprivredne proizvodnje u ovom kraju. 

Naslovna strana sajta za onlajn pijačnu prodaju Naslovna strana sajta za onlajn pijačnu prodaju skrinšot

S obzirom da su sve pijace zatvorene odlukom Štaba za vanredne situacije i prema preporuci Vlade Srbije, ovo pančevačko javno-komunalno preduzeće koje upravlja i pijacama, omogućiće i svojim zakupcima i potrošačima da nastave da se snabdevaju robom od prodavaca na koje su navikli, ali ovaj put posredstvom sajta i fejsbuk stranice na kojima će se prodavci oglašavati.

Danilo Bjelica, direktor JKP „Zelenilo“ kaže da su kao jedno odgovorno preduzeće prema svojim zakupcima i svojim sugrađanima pokušali da reše novonastalu situaciju tako što će organizovati onlajn prodaju poljoprivrednih proizvoda, rasada, voća, povrća, svega što se do sada prodavalo na pijaci. 

 

Danilo Bjelica direktor JKP Zelenilo

 

Ponudićemo tu uslugu besplatno svim našim zakupcima da se preko našeg novog sajta i na fejsbuku mogu reklamirati i pružati usluge našim sugrađanima. Suština je da ćemo kao preduzeće biti „domaćini“ sajta gde će se sastajati kupci i prodavci i obavljati trgovinu,izjavio je Danilo Bjelica, direktor JKP „Zelenilo“.

Ovakav vid prodaje trajaće do kraja vanrednog stanja.

U cilju bezbedne kupovine povrtarskih proizvoda i rasadnog materijala JKP „Zelenilo“ pokrenulo online pijačnu prodaju i otvorilo mogućnost direktnog povezivanja proizvođača i kupaca.

Svi zainteresovani mogu da posete stranicu: www.onlinezelenapijacapancevo.rs

ili FB stranicu: Online Zelena pijaca Pančevo

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00