petak, 10. april 2020.  13:17h
Pročitano 1817 puta

SBB omogućio plaćanje računa online bez provizije

Dobre vesti stižu za SBB korisnike! Kako bi svi ostali bezbedni kod kuće, SBB je omogućio da od sada račune mogu plaćati online i bez provizije.

SBB omogućio plaćanje računa online bez provizije SBB omogućio plaćanje računa online bez provizije visual

Korisnici koji su prijavljeni na e-račun, link za online plaćanje će dobijati svakog meseca u okviru e-računa. U isto vreme svaki SBB korisnik na Moj SBB portalu ili aplikaciji moći će da pristupi linku za online plaćanje.

Online plaćanje se vrši na veoma jednostavan način u svega par koraka, unosom brojeva sa platne kartice u online uplatnicu.

Ukoliko je potrebna pomoć operatera, korisnici mogu pozvati kontakt centar na 19900 za SBB i 19955 za Total TV, poslati mail na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili ih kontaktirati putem live chat podrške na web sajtu sbb.rs i od operatera će dobiti link za online plaćanje putem email-a ili SMS-a.

Za sve koji to do sada nisu učinili, SBB preporučuje prelazak sa štampanog računa na e-račun. Aktivacija e-računa vrši se lako, preko Moj SBB portala ili aplikacije, ili slanjem maila sa zahtevom za e-račun na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

CTP 600x338

 

Čuvajmo zajedno naše zdravlje i životnu sredinu uz jednostavniji način plaćanja.

Ostanite kod kuće, budite bezbedni i završite sve online.

#ostanikodkuce 

Autor:  PR objava
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00