četvrtak, 26. mart 2020.  17:13h
Pročitano 993 puta

Upravnici zgrada besplatno mogu da preuzmu sredstva u reciklažnom centru “Higijene”

Grad Pančevo i JKP „Higijena“ u saradnji s pančevačkom “Panonijom” obezbedili su dezinfekciona sredstva za stambene zgrade. 

Upravnik jedne od zgrada preuzima sredstvo za dezinfekciju za zgrade u kojima je upravnik Upravnik jedne od zgrada preuzima sredstvo za dezinfekciju za zgrade u kojima je upravnik M.M.

Svi upravnici zgrada mogu besplatno da ih preuzmu u periodu od 7 do 14 sati svakog dana u reciklažnom centru JKP “Higijene” u Vlasinskoj ulici u Pančevu. 

 

Aleksandar Stevanovic direktor HIgijene0

 

Aleksandar Stevanović, direktor JKP “Higijena” se nada da će dokle god traje vanredno stanje biti u prilici da besplatno dele dezinfekciono sredstvo i upravnicima stambenih zgrada.

Nadam se da ćemo imati dovoljno natrijum hipohlorita koji ćemo deliti svakodnevno upravnicima zgrada. Podela se vrši svakodnevno u “Reciklažnom centru” i imaćemo dovoljno sredstava dokle god traje ova situacija, rekao je Stevanović.

Bojan Popov0

 

Bojan Popov, profesionalni upravitelj zgrada je došao po prvu količinu natrijum hipohlorita za stambene zgrade u kojima je upravnik.

Sprovodimo akciju dezinfekcije zgrada i hoćemo da budemo uvek na usluzi našem gradu kako bi što pre suzbili i pobedili ovaj opaki virus koji je zahvatio našu zemlju, rekao je Bojan Popov.

 

dezinfekciono sredstvo0

 

U Reciklažnom centru postavljen je kontejner u kome se nalazi natrijum hipohlorit namenjen upravnicima zgrada. Potrebno je da upravnici donesu svoje posude u koje će im se sipati dezinfekciono sredstvo, a na licu mesta će dobiti i obaveštenje koje bi trebalo da zalepe na ulaz zgrade nakon tretmana.

 

upravnici preuzimaju sredstva0

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Komentari  

0 #1 Stanar 27-03-2020 10:28
Bilo bi lepo kada bi uvaženi gospodin Dostanić tzv. profesionalni upravnik da dođe i pokupi i podeli po zgradama gde je upravnik, a ne samo da uzima ljudima novac i pritom laže ljude nebitnim pričama.
Odgovori

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00