nedelja, 22. mart 2020.  12:06h
Pročitano 836 puta

Stariji građani koji su jutros izašli u kupovinu poštovali su mere bezbednosti

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je rano jutros više prodavnica u kojima su penzioneri kupovali namirnice i zahvalio se najstarijim građanima što su nosili maske i poštovali propisano rastojanje u redovima.

Jutros od 4 do 7 bilo je starijih građana koji su iskoristili mogućnost da odu u nabavku Jutros od 4 do 7 bilo je starijih građana koji su iskoristili mogućnost da odu u nabavku www.mup.gov.rs

Zahvalan sam našim najstarijim sugrađanima koji su bili veoma disciplinovani jutros i sa maskama, poštujući rastojanje u redivima, obavili kupovinu. Takođe, zahvalan sam i svim pripadnicima policije koji su širom Srbije pomagali našim penzionerima, vodeći računa o poštovanju mera koje su donete u cilju zaštite našeg zdravlja, rekao je ministar Stefanović.

Ministar je još jednom apelovao na građane da ostanu kod kuće i poštuju ono što Vlade Srbije nalaže.

 

1 1 1

 

Naravno, ogromnu zahvalnost dugujemo i svim volonterima i ljudima koji pomažu ovih dana da se organizuju kol centri, koji će biti na usluzi građanima u ovoj teškoj situaciji, istakao je ministar Stefanović.

 

5 1

Autor:  MUP saopštenje
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00