sreda, 23. septembar 2015.  14:50h
Pročitano 1453 puta

Policajac meseca u avgustu – Ljubiša Kokoškov

Priznanje "Policajac meseca" za avgust Ljubiši Kokoškovu, saobraćajnom policajcu koji u policijskoj ispostavi Pančevo radi na bezbednosti i kontroli saobraćaja uručeno je danas u Gradskoj upravi Pančevo.

Ljubiša Kokoškov je policajac meseca za rezultate ostvarene u radu u avgustu, a priznanje mu je uručeno danas Ljubiša Kokoškov je policajac meseca za rezultate ostvarene u radu u avgustu, a priznanje mu je uručeno danas Pančevo.MOJKraj.rs

Priznanje mu je uručio gradonačelnik Saša Pavlov.

Dodeljujući plaketu, gradonačelnik Saša Pavlov čestitao je nagrađenom policajcu i podsetio da je ovo četvrta plaketa koju Grad dodeljuje.

Ova dobra praksa će se nastaviti, jer pre svega motiviše ljude koji su zaposleni u Policijskoj upravi, gde postoji mnogo vrednih pripradnika Ministarstva unutrašnjih poslova i policije koji svakodnevno rade na suzbijanju kriminaliteta i na održavanju javnog reda i mira. Bezbednost građana je osnovni preduslov da bi se grad razvijao, prema tome, odatle i motivacija za ustanovljenje ove nagrade, jer lokalna samouprava i Južnobanatski okrug želi takve rezultate da vrednuje, rekao je Pavlov.

On je istakao da je bezbednost građana Pančeva na visokom nivou, i činjenično i statistički, dodajući da Grad ima odličnu saradnju sa Policijskom upravom u Pančevu, pre svega u dnevnoj razmeni informacija koje su potrebne za funkcionisanje jednog i drugog organa, kao i u sankcionisanju prekršaja iz oblasti saobraćaja, što je izuzetno bitno da bi se smanjio broj saobraćajnih nesreća, jer priličan broj ljudi gine upravo zbog nekontrolisanog ponašanja u saobraćaju. 

Određeni deo sredstava od naplate kazni ide u gradski budžet i on se preko Komiteta za bezbednost saobraćaja koristi za stvari koje će povećati bezbednost i omogućiti veću kontrolu učesnika u saobraćaju, kazao je Pavlov.

Zahvaljujući na priznanju, policajac Ljubiša Kokoškov je naveo da radi u Policijskoj ispostavi Pančevo.

Radim na bezbednosti saobraćaja, kontroli saobraćaja, rad na kriminalitetu, na bezbednosti građana. Radimo na kontroli brzine. Svi Pančevci su dobri kada ih zaustavimo zbog prekoračenja brzine, rekao je Ljubiša Kokoškov.

Nagrada “Policajac meseca” je ustanovljena Odlukom Skupštine grada Pančeva u junu ove godine, na inicijativu načelnika Južnobanatskog okruga Zorana Tasića, a dodeljuje se na osnovu konkretnih rezultata i obrazloženja iz Policijske uprave Pančevo.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00