sreda, 12. februar 2020.  17:46h
Pročitano 390 puta

Počela izgradnja vodovoda u Ulici Bore Šipoša

Pančevo nastavlja sa komunalnim opremanjem različitih delova grada i jedna od aktivnosti je izgradnja i rekonstrukcija vodovodne mreže, kako bi se obezbedilo stabilno vodosnabdevanje građana.

Radovi na izgradnji vodovodne mreže Radovi na izgradnji vodovodne mreže Pančevo MOJKraj

U naselju Topola, u Ulici Bore Šipoša počela je izgradnja nedostajuće i rekonstrukcija postojeće vodovodne mreže. 

Izgradnjom nove vodovodne mreže stvoriće se uslovi za priključenje novih stambenih i poslovnih objekata u ovoj ulici, a stari vodovodni pocinkovani priključci biće zamenjeni novim. 

 

IMG 20200212 090728

 

Maja Vitman, gradska menadžerka kaže da će ova već prilično u lošem stanju i devastirana vodovodna mreža u Ulici Bore Šipoša biti kompletno rekonstruisana.

Time će se rešiti tekući problemi. Radovi se izvode u deonici od Ulice Toze Marković do Olge Petrov i ukupna dužina trase gde se izvode radovi je 712 m. Na prvom mestu domaćinstva će dobiti komletno nove priključke, odnosno stari pocinkovani biti zamenjeni novim, a svi poslovni objekti koji gravitiraju u ovom delu grada će imati mogućnost novih priključaka, rekla je Vitman.

Rok za završetak radova  je 45 kalendarskih dana, što znači do kraja marta meseca bi trebali svi radovi da budu završeni. Vrednost radova je 5.100.000 dinara i finansira ih JKP Vodovod i kanalizacija Pančevo.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00