petak, 9. avgust 2019.  21:00h
Pročitano 3197 puta

Odličan koncert za ljubitelje rep muzike 9. avgusta u Pančevu

Lider, Bare Moj, Shommytto i KSOA i JKB i DJ CERC nastupiće u petak, 9. avgusta u 21 sat u 3x2 Centru Alternativne Kulture u Pančevu, na Keju Radoja Dakića.

Koncert će početi u 21 sat 9. avgusta Koncert će početi u 21 sat 9. avgusta plakat

Lider a.k.a. Dzarastafa Derli je MC pod etiketom kuće LTDFM Music, član benda Bvana Iz Lagune & Neznani Ludaci, autor - urednik i voditelj boom bap radio emisije RepIndustrija Show na Radio Pančevu 92.1 fm kojom propagira boom bap kulturu i stvara plodnu atmosferu za rep. Iza sebe ima 3 solo albuma "In the house Vol.1", "Crna Rupa", "Derlirijum", zatim učešće na ltdfm projektima "Ltdfm zvuk udara u čelo", "Pakao na zemlji - Dj Silent". "Rokamo mikrofone - Dj Silent", "Ponos je jaci od gladi - Dj Julio Batica", na albumu benda Bvana iz lagune i Neznani Ludaci "Bvana iz lagune i Neznani Ludaci" i mnogo palsiranih singlova i gostovanja. 

KSOA i Shommytto predstavljaju dvojac gusara u nemirnim hip hop vodama. Svoju plovidbu započeli su 2010. godine i osvajaju i potapaju bine sve do sada. Iza sebe imaju pregršt ubijenih bitova, kategorije stara škola, bum bep... kao najveći plen očekuje se album u toku leta i dalja valovita borba. Ksoa i Shommytto su ledolomci svog jedinstvenig stila, uvek pozitivne glave koje daju sve za dobar nastup.

JKB je dvojac repera koji je svoju prvu pesmu izbacio 2017. godine. Naziv JKB znači Jerković Kanarevi brdo, izbacili su za sad 5 grupnih pesama i po jednu solo. U planu je i album prvenac.

  • Datum:  petak, 09. avgust 2019.
  • Vreme:  21:00 
  • Mesto:  3x2 Centar Alternativne Kulture, Kej Radoja Dakića, Pančevo 
Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00