sreda, 30. januar 2019.  19:30h
Pročitano 3375 puta

Predstava “Kod Šejtana ili jedna dobra žena”

Na Sceni Kulturnog centra Pančeva u sredu, 30. januara u 19.30, na programu je pozorišna predstava “Kod Šejtana ili jedna dobra žena”.

detalj iz predstave detalj iz predstave promo

Predstavu je režirao Stevan Bodroža, po tekstu Sanje Savić, a u koprodukciji Ustanove kulture “Vuk Stefanović Karadžić”, “Puls teatra” iz Lazarevca i Kulturnog centra Pančeva. 

„Kod šejtana ili jedna dobra žena” je priča o trpljenju i pokušaju pobune protiv njega, priča o samooslobađanju jedne žene koje je došlo prekasno da bi bilo uspešno, priča o prostoru i vremenu koji su samo naizgled sadašnji i savremeni, ali koji ispod maske pseudomodernosti i dalje kriju duboko tradicionalne, ritualne i mizogine uloge koje su u životu dodeljene ženama. Drama je posvećena svim ženama koje su imale darove, snove i nadanja, i nikada im se ni iz daleka nisu približile zato što im niko nije pružio podršku i ohrabrio ih da iskorače u nepoznato. 

U predstavi igraju Jasmina Večanski, Mihaela Stamenković, Ivana Nedeljković, Mihailo Laptošević, Igor Borojević, Mladen Vuković i Milan Aleksić.

 

  • Datum:  sreda, 30. januar 2019.
  • Vreme:  19:30 
  • Mesto:  Scena Kulturnog centra Pančevo 
Autor:  Pančevo MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00