nedelja, 30. avgust 2015.  17:00h
Pročitano 4369 puta

Turnir u Splendoru u Pančevu

Klub ljubitelja igara i fantastike d20 organizovaće u Pančevu turnir u Splendor-u, u nedelju, 30. avgusta, od 17 sati. Organizatori vas zovu da probate da skupite sto više dragog kamenja.

Kotizacija za turnir će biti 200 dinara. U zavisnosti od broja prijavljenih učesnika deliće se i nagrade. Više učesnika vrednija board igra, kažu organizatori.

O igri Splendor:

Splendor je igra sakupljanja čipova i karata. Igrači su trgovci za vreme renesanse, koji pokušavaju da kupe rudnike dragulja, vozila za transport i prodavnice u cilju da dobiju što veći prestiž. U vašem potezu možete ili sakupiti čipove (dragulje) ili sakupiti kartu. Ako uzmete dragulj, možete uzeti ili 3 različita ili dva ista. Ako uzimate kartu, morate platiti cenu u draguljima na karti. Ako je uzmete, ona se dodaje vašoj kolekciji. Svaka karta kao i količina bogatstva vam daje određene poene prestiža. Da bi ste pobedili u igri morate stići do 15 poena pre drugih igrača.

Pravila turnira:

Ako se prijavi puno ljudi igraće se jedna partija. Ukoliko igrači imaju isti broj poena, gledaće se ko ima manje karata - taj igrač pobeđuje. Ukoliko i u tom slučaju bude nerešeno, gledaće se ko ima više žetona (svi žetoni se računaju i žuti).

Ako se prijavi mali broj učesnika igraće se dve partije i ko ima više poena iz te dve partije ide dalje, saopštavaju organizatori.

 

  • Datum:  nedelja, 30. avgust 2015.
  • Vreme:  17:00 
  • Mesto:  Klub ljubitelja igara i fantastike D20, Zmaj Jovina 24, Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00