subota, 9. jun 2018.  15:30h
Pročitano 3557 puta

Predavanje: kako do bespovratnih sredstava za kraft pivare i poljoprivredne proizvođače?

U pratećem delu programa ovogodišnje manifestacije Dani Vajferta biće organizovano i stručno predavanje za poljoprivredne proizvođače, kraft pivare i ostale zainteresovane u oblasti zelene ekonomije i dostupnih fondova za bespovratna sredstva za ulaganje u proizvodnju.

Predavanje: kako do bespovratnih sredstava za kraft pivare i poljoprivredne proizvođače 9. juna u Pančevu Predavanje: kako do bespovratnih sredstava za kraft pivare i poljoprivredne proizvođače 9. juna u Pančevu www.pixabay.com

Stručno predavanje: "Kako do bespovratnih sredstava za kraft pivare i poljoprivredne proizvođače?biće održano u subotu, 9. juna u 15.30 sati u prostorijama Turističke organizacije Pančevo, Ulica Vojvode Radomira Putnika broj 1.

Govoriće:

Žaklina Živković, ekspertkinja u oblasti zelene ekonomije iz Grupe za analizu javnih politika (GAJP) - predstaviće potencijale zelene ekonomije u Srbiji na osnovu upravo završenog istraživanja o zelenoj ekonomiji u Srbiji

Ana Svilar, ekspertkinja u oblasti pisanja projekata za IPARD iz Green Mind Consulting iz Pančeva - predstaviće program pretpristupne pomoći IPARD, druge aktuelne konkurse na kojima poljoprivredni proizvođači i kraft pivari mogu da konkurišu za bespovratna sredstva za razvoj svoje proizvodnje.

Predavanje je besplatno.

Organizator predavanja je Studio “Panuka” iz Pančeva u saradnji s Turističkom organizacijom Pančevo i uz podršku Grada Pančeva.

  • Datum:  subota, 09. jun 2018.
  • Vreme:  15:30 
  • Mesto:  Turistička organizacija Pančevo, Vojvode Radomira Putnika broj 1 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00