sreda, 21. mart 2018.  17:00h
Pročitano 3437 puta

Predavanje o zdravoj ishrani i jačanju imuniteta

Proleće je vreme kada se naš organizam 'budi iz zimskog sna' i potrebna mu je dodatna energija. Izbalansirana ishrana i jačanje imuniteta su prva linija odbrane u očuvanju zdravlja. 

Izbalansirana ishrana i jačanje imuniteta su prva linija odbrane u očuvanju zdravlja Izbalansirana ishrana i jačanje imuniteta su prva linija odbrane u očuvanju zdravlja www.pixabay.com

Doktor Goran Tanasković (koordinator Wellness by Oriflame za Zapadni Balkan) održaće u sredu, 21. marta od 17 časova predavanje o zdravoj ishrani i jačanju imuniteta uz primenu dodataka ishrani poput proteina, minerala, ribljeg ulja, vitamina i antioksidanasa.

Predavanje će biti održano u prostorijama Sportskog saveza u Pančevu.

Predavanje će biti propraćeno degustacijom proteinskih preparata, a svi prisutni imaće mogućnost da zakažu termin za besplatnu analizu Tanita aparatom koji meri sledeće parametre: telesnu težinu, indeks telesne mase, procenat telesnih masti, procenat vode u telu, mišićnu masu, ocenu telesnog tipa, koštanu masu, bazalni metabolizam, biološku starost i nivo viscelarnih masti. 

Predavanje i degustacija su sponzorisani od strane nezavisne sponzorske stanice Wellness & Beauty Team Oriflame iz Pančeva.

  • Datum:  sreda, 21. mart 2018.
  • Vreme:  17:00 
  • Mesto:  Sportski savez Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00