nedelja, 3. decembar 2017.  09:30h
Pročitano 5280 puta

Osmi međunarodni susret pevača “Mita Topalović”

Osamdeset šest učenika nadmetaće se ove godine na Osmom međunarodnom takmičenju mladih talenata „Mita Topalović” za solo pevače, koje će se održati u nedelju, 3. decembra od 9.30 sati u sali Muzičke škole „Jovan Bandur” Pančevo. 

Osamdeset šest učenika nadmetaće se ove godine na Osmom međunarodnom takmičenju mladih talenata „Mita Topalović” za solo pevače Osamdeset šest učenika nadmetaće se ove godine na Osmom međunarodnom takmičenju mladih talenata „Mita Topalović” za solo pevače detalj s plakata

Naši sugrađani će ugostiti pevače iz Požarevca, Sombora, Novog Sada, Negotina, Prokuplja, Zrenjanina, Vršca, Beograda i drugih gradova. 

Predstaviće se devojke i momci iz sedamnaest osnovnih i srednjih muzičkih škola širom Srbije, kao i gosti iz Makedonije, Crne Gore i Rumunije.

Ove godine, u žiriju za srednju školu biće profesori solo pevanja na muzičkim fakultetima: mr Aneta Ilić (Beograd), mr Vojislav Spasić (Kragujevac) i mr Saša Arsenkov (Niš). 

Učenike osnovne škole ocenjivaće profesori solo pevanja zaposleni u različitim muzičkim školama: Marta Blagojević (Požarevac), Nenad Nenić (Zemun), Ana Aleksić Šajrer (Zrenjanin) i Tatjana Stojiljković (Pančevo).

Organizatori su planirali proglašenje laureata i dodelu pehara istog dana, od 21.15 sati.

Takmičenje je otvoreno za javnost, tako da zaljubljenici u vokalnu muziku mogu da provedu slobodan dan uživajući u poznatim solo pesmama i arijama domaćih i stranih kompozitora iz različitih muzičkih epoha. 

Raspored nastupa takmičara može se naći na sajtu Muzičke škole www.muzickaskolapancevo.edu.rs .

  • Datum:  nedelja, 03. decembar 2017.
  • Vreme:  09:30 
  • Mesto:  Muzička škola "Jovan Bandur", Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00