četvrtak, 9. novembar 2017.  18:30h
Pročitano 4087 puta

Motivacijom i umrežavanjem do ženskog preduzetništva

Skup preduzetnica “Biznis ćoše” u Pančevu biće održan u četvrtak, 9. novembra u 18.30 sati u restoranu “Kod gazda Laze” (Trg Kralja Petra I, u Gradskom parku).

U četvrtak 9. novembra  u 18:30 časova u  održaće se Skup preduzetnica “Biznis ćoše” u Pančevu U četvrtak 9. novembra u 18:30 časova u održaće se Skup preduzetnica “Biznis ćoše” u Pančevu

Panel organizuje Educom iz Novog Sada uz podršku Razvojne Agencije Srbije i Privredne komore Srbije kao projekat za ekonomsko osnaživanje žena. 

Ulaz je slobodan! Prijave na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Tema panela je „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“. Panelistkinje su uspešne žene, preduzetnice iz Pančeva: Ema B. Stanislavljević (Restoran Kod gazda Laze), Jelena Gajić (Handmade Accessories), Slađana Pajić (Cirkon dekor) i Sanja Alvirović (Educom Novi Sad) kao domaćin panela. One će prisutnima pričati svoje iskustvene priče, od samog početka sa ciljem da ohrabre druge preuzetnice ali i one koje planiraju da postanu preduzetnice.

Generalni sponzor Skupa preduzetnica je Novosadski sajam. 
Partner Skupa je Saop doo, internet knjigovodstveni program Minimax.

Biznis ćoše podržavaju i medijski pokrovitelji: portal E kapija, Biznis i finansije, Moja firma, Ozon radio, Fabrika fotografa i Portal Pančevo Mojkraj.rs

Skup preduzetnica je održaće se i u Subotici (14.11.), Inđiji (23.11.), Beogradu (14.12.) i Novom Sadu (21.12).

Ove godine Skup je od septembra već održan u Nišu, Kragujevcu, Vrnjačkoj banji, Šapcu, Sremskoj Mitrovici i Kikindi.

Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ je panel diskusija na temu „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“ sa ciljem da ukaže na međusobno povezivanje poslovne snage koja može da doprinese uspehu u poslovanju, a samim tim podstakne i na ekonomsko osnaživanje žena, a ujedno i na razvoj ženskog preduzetništva.

Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ je događaj koji okuplja preduzetnice, one koje planiraju da to postanu, svima kojima je potrebno unapređenje poslovanja kao i sam networking.

Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ se održao tokom 2016. godine u sedam gradova (Beograd, Novi Sad, Pančevo, Zrenjanin, Sremska Mitrovica, Sombor i Subotica) i okupio je više od 300 žena koje su pričale svoje preduzetničke priče, a sve sa ciljem da i druge žene pokrenu svoj biznis. Projekat je bio podržan od Pokrajinskog sekretarijata za privredu i Opportunity banke koja podržava žensko preduzetništvo. 

 

Baner 1000x1000 biznis cose

 

Ove godine nastavlja se sa projektom, jer smo sa terena videli konkretne rezultate (umrežavanje žena i novootvorena preduzeća), kao i potrebu za ovakvim skupovima.

Više od 300 žena na održanim panelima slušalo je uspešne poslovne priče, a mnoge smo od njih podstakli na pokretanje svog biznisa i učinili da se mnoge preduzetnice upoznaju i ostvare nove saradnje. To je i cilj svakog ovog skupa, navodi se u saopštenju.

Educom poziva sve žene koje su već u preduzetništvu i žene koje tek planiraju to da postanu da im se pridruže u četvrtak, 9. novembra u Pančevu. 

Na Skupu će čuti iz prve ruke kako se pokreće posao, koji su koraci ka uspešnom poslovanju, kako prevazići prepreke i kako doći do uspeha. Cilj je da žene međusobno razmene kontakte, ideje i možda odmah sklope nove poslove.

  • Datum:  četvrtak, 09. novembar 2017.
  • Vreme:  18:30 
  • Mesto:  Restoran "Kod gazda Laze", Pančevo 
Autor:  Educom
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00