petak, 17. novembar 2017.  18:30h
Pročitano 3683 puta

Koncert „Climate Keys“ i u Pančevu

U okviru velikog planetarnog događaja „Climate Keys”, pod istoimenom nazivom održaće se u petak, 17. novembra od 18.30 sati u sali Muzičke škole „Jovan Bandur” koncert na kome će nastupiti mladi klaviristi spec. prof. Marije Ligeti Balint.

Pošto je cilj ovog dešavanja skretanje pažnje javnosti na klimatske promene i zaštitu planete Zemlje, uz muziciranje đaka interaktivno će biti reči i o ovom globalnom problemu Pošto je cilj ovog dešavanja skretanje pažnje javnosti na klimatske promene i zaštitu planete Zemlje, uz muziciranje đaka interaktivno će biti reči i o ovom globalnom problemu promo

Pošto je cilj ovog dešavanja skretanje pažnje javnosti na klimatske promene i zaštitu planete Zemlje, uz muziciranje đaka interaktivno će biti reči i o ovom globalnom problemu. Biće to prilika da se traga za odgovorima na koji način, kao odgovorni pojedinci, ali i deo društva, možemo doprineti poboljšanju uslova života na Zemlji, smanjenju zagađenja, očuvanju vode, ali i koristiti čiste, prirodne izvore energije.

Projekat „Climate Keys” je osmislila i inicirala kompozitorka i pijanistkinja Lola Perin (Velika Britanija), a u njemu učestvuje stotinak pijanista i predavača iz celog sveta. 

Pančevo je prisutno na mapi zahvaljujući spec. prof. Mariji Ligeti Balint, njenim učenicima, kao i predavačicama Jovanki Vićentić i Nataši Sekulić, profesorkama Tehničke škole „23. maj”, i njihovim učenicima. 

Koncerti se dešavaju u vreme održavanja svetske Konferencije klimatskih promena Ujedinjenih nacija, COP23, u novembru ove godine u Bonu.

  • Datum:  petak, 17. novembar 2017.
  • Vreme:  18:30 
  • Mesto:  Muzička škola Jovan Bandur Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00