subota, 21. oktobar 2017.  22:00h
Pročitano 4559 puta

Andrew Meller stiže u Apolo 21. oktobra

Požarevački di-džej i producent Andrija Antić, koji od 2014. nastupa pod alijasom Andrew Meller, 21. oktobra stiže u Pančevo.

Na prvoj ASAP žurci ove klupske sezone, pored Andrije Antića, u Apolo dvorani nastupiće i ASAP di-džejevi Sugarave i Dymo Na prvoj ASAP žurci ove klupske sezone, pored Andrije Antića, u Apolo dvorani nastupiće i ASAP di-džejevi Sugarave i Dymo ASAP

Na prvoj ASAP žurci ove klupske sezone, pored Andrije, u Apolo dvorani nastupiće i ASAP di-džejevi Sugarave i Dymo. Za vizuale će, ove večeri, biti zadužen vi-džej Witness.

Andrija Antić deo je scene elektronske muzike od 2009. godine, kao jedan od osnivača projekta ReWire, koji je rezultirao sa preko 60 izdanja koji kombinuju korene fank, tehno, disko i haus muzike. Osim toga, zbog ReWire-a Andrija je nastupao širom regiona uključujući i tri godine uzastopno na Exit festivalu. Projekti kao što su ReWire, Beat and Juice i Depth Perception pomogli su mu da razvije di-džej veštinu.

 

facebook cover

 

Andrija je najpoznatiji po muzici koju producira kao Andrew Meller - a svetskoj sceni je postao poznat zbog remiksa Underworld-ove pesme Born Slippy. Ovu traku podržali su i vrteli di-džejevi kao što su Carl Cox, Nicole Moudaber i Paco Osuna. Njegov jedinstveni pristup produkciji rezultat je raspoloženja i emocije, tako da produkcija često ne može da mu se svrsta u određeni žanr - više je kombinacija hausa, dip hausa, tek hausa i tehna.

All Stars Alliance Pančevo - ASAP je organizacija koja okuplja di-džejeve, vi-džejeve i ljubitelje elektronske muzike. Žurkom u subotu, 21. oktobra, otpočeće četvrta klupska sezona uspešne saradnje organizacije sa Domom omladine Pančevo - što podrazumeva realizaciju parti programa u Apolo dvorani. Organizacija okuplja ljubitelje raznovrsnih stilova elektronske muzike, pa su samim tim i žurke raznovrsne i na njima se može čuti sve od haus do tvrđeg tehno zvuka. 

Više informacija može se pronaći na zvaničnom Fejsbuk događaju i na All Stars Alliance Pančevo Fejsbuk stranici.

  • Datum:  subota, 21. oktobar 2017.
  • Vreme:  22:00 
  • Mesto:  Apolo Dvorana, Pančevo 
Autor:  PR objava
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00