četvrtak, 26. oktobar 2017.  20:00h
Pročitano 4695 puta

Samo u Cinestar bioskopu pogledajte film AVICII: TRUE STORIES (VIDEO)

“Avicii: True Stories“ je neverovatan koncertni film reditelja Levana Cikurišvilija koji će ekskluzivno biti prikazan 26. oktobra u 20 sati u odabranim svetskim bioskopima, uključujući CineStar i Kaptol Boutique Cinema.

Kako je to biti Avicii? Prava i neulepšana istina samo u bioskopima Cinestara Kako je to biti Avicii? Prava i neulepšana istina samo u bioskopima Cinestara

 “Avicii: True Stories” govori o neulepšanoj istini koja se krije iza planetarnog uspeha ali i kontroverznog povlačenja mladog producenta nominovanog za prestižnu muzičku nagradu Grammy, ujedno i kompozitora i izvođača poznatog pod imenom AVICII (a.k.a. Tim Bergling). Projekcija uključuje i 30 minutni nastup s Aviciijevog poslednjeg seta na Ibici koga je održao pre godinu dana, tačnije 26. avgusta 2016. godine.

Film iznosi detalje o njegovom životu od samih početaka, o impozantnim uspesima i vrhovima top lista, svetskim  hitovima i borbi s lošim psihofizičkim stanjima koja su neminovni deo ovakve karijere. Cikurišvili je pratio Berglinga poslednje četiri godine snimajući Timova iskustva i razmišljanja usled rasprava s menadžerima - u dilemi između zdravlja i razuma s jedne strane i pritisaka zbog ogromne zarade s druge strane.

U filmu se pojavljuju i kolege sa scene kao što su Tiësto, David Guetta i Nile Rodgers; “True Stories” prikazuje i njihov doživljaj slave kao i pritisaka s kojima mogu da se identifikuju uspešni izvođači, zbog čega ovaj film postaje još atraktivniji za Aviciijeve obožavatelje.

Levan Cikurišvili: ”Hteo sam da režiram iskren film o Timu kao osobi, a ne samo o Aviciiju. Svi znaju Aviciija, ali retki poznaju Tima. Mislim da ovaj film zaista pokazuje Timovu borbu i karakternu snagu. Biti svetska zvezda nije lako kao što to deluje na Instagramu. 

Za više informacija WWW.AVICIITRUESTORIES.FILM, www.blitz-cinestar.hr i www.kaptolcinema.hr 

 

B1 AVICII SRB

 

O Aviciiju

Aviciijeva priča počinje pobedom na takmičenju u produkciji koje je održao Pit Tong 2008. godine. U 2011. je ušao u A ligu izvođača pretvorivši se u titana preko noći s hitom progresiv hausa “LE7ELS.” Sledeće godine postaje prvi EDM DJ koji je otišao na svetsku arensku turneju. Avicii je još jednom pomerio granice dance muzike kad je lansirao dance -  country singl “Wake me up” na Ultra Music Festivalu u Majamiju 2013. godine.

2015. je za njega mogla biti apsolutna kulminacija, ali iza reflektora i svetala pozornice, bilo mu je svega previše. Stres, nervoza i bolest počeli su da uzimaju danak. Iza sebe je imao više od 800 nastupa. Nakon pauze koja je trajala osam meseci, u martu 2016. Avicii je ponovo nastupio na Ultri u Majamiju. Deset dana nakon toga, najavio je povlačenje sa scene; u noći 28. avgusta 2016. na Ibici, Tim Bergling, poznatiji kao Avicii, odsvirao je svoj poslednji nastup u karijeri. 

O Levanu Cikurišviliju - reditelju

Reditelj koji živi u Stokholmu do sada je režirao dokumentarne TV serije, muzičke spotove i koncertne filmove. “Avicii: True Stories” ( 2017. ) je njegov četvrti film u dokumentarnoj formi. Pratio je Tima Berglinga više manje na dnevnoj bazi još od 2013. godine.

  • Datum:  četvrtak, 26. oktobar 2017.
  • Vreme:  20:00 
  • Mesto:  Cinestar bioskop u Pančevu 
Autor:  PR objava
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00