petak, 29. septembar 2017.  22:00h
Pročitano 4326 puta

“Toy Letters” pred Starčevcima (VIDEO)

Bugarski bend Toy Letters nastupiće u petak, 29. septembra od 22 sata u Kreativnom kulturnom klubu u Starčevu.

Muzika kojoj su Toy Letters posvetili svoj rad je Ska, Punk, Hip Hop, rege, Fank i ritmovi Balkanske Etno kulture Muzika kojoj su Toy Letters posvetili svoj rad je Ska, Punk, Hip Hop, rege, Fank i ritmovi Balkanske Etno kulture Promo

Toy Letters je bend koji je nastao 2010. godine u Sofiji, Bugarska. 

Muzika kojoj su posvetili svoj rad je Ska, Punk, Hip Hop, rege, Fank i ritmovi Balkanske Etno kulture. Iza ovog benda su dva EP izdanja i nekoliko snimljenih video spotova. Učestvovali su na svim većim muzičkim festivalima u Bugarskoj kao i na “Naissus Street fest” u Nišu u Srbiji. Takođe su imali zapažen nastup u Kruševcu.  

Rangel Dojčinov frontmen benda kaže da se sa ovim nastupima u Srbiji pokazalo da je “naša” publika stekla simpatije prema bendu Toy Letters.

Zato i ovom prilikom koristimo šansu da sviramo kod vas. Nakon nastupa u Debrecinu u Mađarskoj, na našu radost ponovo ćemo svirati u Srbiji. Našli smo zajednički jezik i kako smo već čuli iz preporuka za odličan prostor za svirku u Kreativno-kulturnom klubu u Starčevu, pozivamo vas u petak, 29. septembra na odličnu žurku. Zahvaljujem se Živanu Pujiću i Goranu Miloševiću (Kreativni Nered) koji su pomogli da gostujemo kod vas, kazao je Rangel Dojčinov.

Ulaz je besplatan.

  • Datum:  petak, 29. septembar 2017.
  • Vreme:  22:00 
  • Mesto:  Kreativni kulturni klub Starčevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00