nedelja, 30. jul 2017.  19:00h
Pročitano 3814 puta

Ruta plavog srca i ove godine u Pančevu

Tim za borbu protiv trgovine ljudima Terenske jedinice Crvenog krsta Pančevo i ove godine obeležiće 30. jul – Svetski Dan borbe protiv trgovine ljudima koji je ustanovljen od strane Ujedinjenih Nacija.

Aviv Park, Narodna bašta Aviv Park, Narodna bašta

Kao i prethodnih godina i ovog 30. jula ponovo postaje aktivna Ruta Plavog Srca. 

Na specifičnim prometnim lokacijama u gradu, poput autobuske stanice, gradskog parka, Aviv Parka, Narodne bašte i ispred prostorija Crvenog krsta Pančevo volonteri će pozivati građane da se uključe u međunarodnu foto-kampanju Plavog Srca i da formirajući rukama srce iskažu svoju podršku žrtvama trgovine ljudima širom sveta i simbolično im pokažemo da nisu same. 

Pored toga volonteri će informisati građane o problemu trgovine ljudima, rizičnim situacijama koje mogu dovesti do iste, ali i o adekvatnim merama opreza. 

Ove godine biće sprovedena i anketa znanja građana o ovom problemu, koja će biti sastavljena od pitanja o osnovnim pojmovima problema trgovine ljudima, te će učesnici koji daju sve tačne odgovore, dobiti simbolične nagrade.

Na pomenutim lokacijama, u nedelju, 30. jula u periodu od 19 do 21 čas će vas čekati volonteri Crvenog krsta i pozivaju Pančevce da im se pridruže u obeležavanju Svetskog dana borbe protiv trgovine ljudima i ove godine, i budu deo Rute plavog srca!

  • Datum:  nedelja, 30. jul 2017.
  • Vreme:  19:00 
  • Mesto:  Aviv Park, Narodna bašta, Autobuska stanica, Gradski park... Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00