subota, 5. avgust 2017.  20:00h
Pročitano 3931 puta

Predstava „Pomahnitali“ u dvorištu Muzeja

U okviru letnjeg programa u dvorištu Narodnog muzeja Pančevo u subotu, 5. avgusta u 20 časova biće odigrana predstava „Pomahnitali“ u izvođenju Tatjane Kecman i Miloša Đorđevića. 

U subotu 5. avgusta u 20h u dvorištu Muzeja biće odigrana pozorišna predstava „Pomahnitali“ -  komedija posvećena svim zavisnicima od društvenih mreža U subotu 5. avgusta u 20h u dvorištu Muzeja biće odigrana pozorišna predstava „Pomahnitali“ - komedija posvećena svim zavisnicima od društvenih mreža Promo

Program je besplatan.

Komedija “Pomahnitali” bavi se ljudima koji su postali opsednuti formom, statusnim simbolima, brendovima. Na toj apsurdnoj i sumanutoj trci, koja za cilj ima uspeh, ma šta to značilo, potpuno gube kompas. U svakoj od scena protagonisti završe sa nervnim slomom zbog nekih sitnih trivijalnih problema koji im remete "savršenu" formu. Dane okončavaju tako što, umorni od borbe gužve, svađa, sa osećanjem nezadovoljstva i izopštenosti, za utehu okače selfi na kome sve blista baš kako treba, savršeno!

Predstava je posvećena ovisnicima od društvenih mreža, kao i drugim  žrtvama selfi kulture i ostalih oblika virtuelnih vrednosti.

O glumcima:

Tatjana Kecman je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Autor je dvanaest predstava u vlastitoj produkciji “Ferzeng”, koje se uspešno igraju kako na scenama u Beogradu, tako i na scenama širom Srbije i regiona. Član je Udruženja dramskih umetnika Srbije. Za ulogu u predstavi “Pomahnitala” nagrađena je za najbolju žensku ulogu na festivalu Duodrame u Topoli. Dobitnica je i specijalne nagrade za najbolju žensku ulogu na “Art Trema festu” u Rumi. 

Miloš Đorđević je diplomirao na Akademija umetnosti u Novom Sadu i član je Narodnog pozorišta. Dobitnik je nagrade Narodnog pozorišta “Petar Banićević”, nagrade za najboljeg glumca na festivalima “Pozorište zvezdarište” i “Zlatni Ćuran”.

  • Datum:  subota, 05. avgust 2017.
  • Vreme:  20:00 
  • Mesto:  Dvorište Narodnog muzeja Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00