nedelja, 9. jul 2017.  17:00h
Pročitano 5202 puta

Karavan dualnog obrazovanja i sporta Pančevo

Manifestacija “Duh mladosti” – karavan dualnog obrazovanja i sporta biće održan u nedelju, 9. jula u Aviv parku Pančevo od 17 do 21 sat.

Biće to prilika za druženje sa našim sportistima, ali i uživanje u različitim igrama i sportovima koje su organizatori pripremili za posetioce. 

Organizatori su Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Mašinska škola „Pančevo“.

Ova akcija koja promoviše dualno obrazovanje ima za cilj da se javnost upozna sa novim obrazovnim profilima sa elementima dualnog obrazovanja, koji od septembra startuju u Mašinskoj školi „Pančevo“. 

Cilj je da se građanstvo upozna po kom principu će učenici pohađati nastavu u Mašinskoj školi, s obzirom da je ona jedina u Pančevu u kojoj će učenici u tri odeljenja pohađati nastavu sa elementima dualnog obrazovanja.

Preduzetnici sa kojima će Mašinska škola sarađivati će predstaviti svoj program na manifestaciji i objasniti prisutnima sve što budu želeli da znaju o dualnom obrazovanju i koliko je korisno.

Pored oficijelnog dela biće održan i sportski turnir kao i muzički program.

Svečanom otvaranju karavana će prisustvovati predstavnici Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ministarstva omladine i sporta, Grada Pančeva, prijatelji projekta, kao i naš proslavljeni rvač i svetski šampion, Davor Štefanek.

Manifestacija „Duh mladosti“ održaće se u svim većim gradovima u Srbiji u kojima su škole u kojima će đaci od septembra pohađati nastavu po dulanom obrazovanju.

  • Datum:  nedelja, 09. jul 2017.
  • Vreme:  17:00 
  • Mesto:  Aviv park Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00