petak, 9. jun 2017.  11:00h
Pročitano 3542 puta

U Komori o merama za unapređenje poljoprivrede

Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Južnobanatskog Upravnog okruga organizovaće seminar u cilju unapređenja poljoprivrednog sektora, jačanja partnerstva između aktera ruralnog razvoja i afirmacije lokalnog potencijala na temu „Mere za unapređenje poljoprivrednog sektora“.

Seminar će biti održan u petak, 9. juna u 11 časova u sali PKS-RPK Pančevo, Zmaj Jovina 1a,  Velika sala na 1. spratu Seminar će biti održan u petak, 9. juna u 11 časova u sali PKS-RPK Pančevo, Zmaj Jovina 1a, Velika sala na 1. spratu Pančevo.MOJKraj.rs

Seminar će biti održan u petak, 9. juna u 11 časova u sali PKS-RPK Pančevo, Zmaj Jovina 1a, Velika sala na 1. spratu

Seminar je namenjen lokalnim samoupravama, poljoprivrednim preduzećima, zadrugama, udruženjima, poljoprivrednim  proizvođačima radi podrške podizanja konkurentnosti i bolje tržišne pozicioniranosti regiona. 

Izlagači će biti Aleksandar Bogunović, zamenik direktora Sektora poljoprivrede u Privrednoj komori Srbije i dr Danica Mićanović, zamenik sekretara Udruženja za biljnu proizvodnju u Privrednoj komori Srbije 

U okviru Seminara predstaviće se model za razvoj srpske poljoprivrede, uloga lokalnih aktera u ruralnom razvoju Srbije i sprovođenju IPARD programa, i podsticaji lokalnih samouprava Južnobanatskog upravnog okruga u sektoru poljoprivrede. 

Svoje aktivnosti vezane za podsticaje će predstaviti prisutnima Gradske uprave Pančevo i Vršac.

  • Datum:  petak, 09. jun 2017.
  • Vreme:  11:00 
  • Mesto:  Komora, Zmaj Jovina 1a, Velika sala na 1. spratu, Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00