petak, 20. januar 2017.  20:00h
Pročitano 4244 puta

Bend Buč Kesidi predstavlja svoj debi album pred Pančevcima (VIDEO)

Velika pančevačka promocija debi albuma "Posesivno-ospulsivni hospul" benda Buč Kesidi biće organizovana u petak, 20. januara u 20 sati u dvorani Apolo uz podršku bendova Vizelj, Mladi Džek i PPT.

Ulaz je slobodan.

Buč Kesidi je mladi simpatični ambiciozni studentski tročlani pančevački autorski levoruki perspektivni umetnički rokenrol bend. 

U fazi su promocije debi albuma, "Posesivno-ospulsivni hospul", koji su u novembru 2016. izdali za Lampshade media i koji je divno prihvaćen od strane publike i kritičara. Imali su priliku da sviraju sa Jarbolima, Artan Lilijem, Štutgart Onlajnom i Mjehurom Ubicom, na Exitu, Arsenal Festu, svuda po Beogradu i Nemačkoj. Velike nade polažu u budućnost.
Članovi ovog bombastičnog sastava su:
Luka Racić - gitara i vokal
Zoran Zarubica - bubanj i vokal
Alen Duš - bas gitara i vokal

Mladi Džek: 

Ko smo mi? Kako je iluzorno da pokušam da ti pričam o nama? Videćeš nas onako kako hoćeš da nas vidiš. Naša muzika je nastala u samoodbrani, od sveta koji obesmišljava Ljubav. "Zašto mi dozvoljavaš da te jurim kada mogu da te volim?" - naziv je našeg EP-a, "Samoubistvo Nevinosti" - je naziv nadolazećeg albuma. Nastali smo Petka 13-tog 2015-te a 17-og novembra 2016-te potpisali za Lampshade Media. Promovišemo prvi EP "Zašto mi dozvoljavaš da te jurim kada mogu da te volim?" i po prvi put u Pančevu publika će imati priliku da kupi naš CD a bogami i da zahvati koji zadžabni mrč! Mladi Džek ima 21 godinu i sam je svoje dete. 

Članovi benda su:
Đukica Đurović - tekstopisac i glavni vokal
Luka Dž. Jovanović - solo gitara i prateći vokal
Aleksandar Hadži-Hristos - bas gitara
Miloš Banović Ban - bubanj
Mihajlo Dudar - ritam gitara

Vizelj ima nešto što su imali i Šarlo Akrobata i rana Azra. Nabrijano, besno, električno. Tri reči koje savršeno opisuju muziku i nastup ovog mladog beogradskog trojca koji je trenutno u procesu promovisanja svog albuma prvenca pod imenom "Naj Bolji". Zvukom na tromeđi između Dece Loših Muzičara, Ramba i Discipline Kičme, Vizelj je svakom od ovih izvođača uzeo po nešto. Ali uz to što je uzeo usadio je i deo svojih zamisli. Album "Naj Bolji" je šaren kao i njegov cover, ali kvalitetno odrađen. Pokazuje kvalitet ovih mladih glazbenika i znanje da još jednom pokažu kako se praši dobar rock and roll, koje god on podvrste bio. 

Članovi benda su:
Sejlor Ripli - bas gitara i vokal
Đango Đakuzi - gitara i vokal
Ringo Špageti - bubanj

PPT ili jednostavnije rečeno Prirodno Pravo i Tečurke je mladi repkor bend nastao kao nepriznato dete iz ljubavnog odnosa članova grupe 357 i Baneta Sanšajna koji to veče posebno nije bio pri sebi. Trenutno rade na snimanju albuma nazvanog simbolično "U nedostatku volje i smisla". Pitanje ovog benda dobro je definisao jedan kritičar kada je napisao: „Pitanje PPT-a je u stvari da l' im veruješ ili ne“, na šta su mu oni odgovorili: “To ti je matori isto sranje kao i sa magijom. Ili veruješ u nju ili ne.“ Slabo i dan danas taj kritičar prelazi ulicu kad vidi crnu mačku. Izgleda da im je poverovao. PPT je skoro izbacio debi singl "Slabo" i trenutno su u fazi promocije istog. 

Članovi benda su:
Davor Zuka i Mihajlo Andrić - vokali
Ivo Đukanović - bas gitara
Nikola Repija - bubanj
Momčilo Stojanović - gitara
Filip Joncić - gitara

  • Datum:  petak, 20. januar 2017.
  • Vreme:  20:00 
  • Mesto:  Dvorana Apolo Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00