ponedeljak, 5. decembar 2016.  11:00h
Pročitano 4486 puta

Sajam volontera u Pančevu

Sajam volontera i organizatora volonterskih programa pod nazivom „Pokreni sve(t)" će se održati 5. decembra, u dvorani Apolo, od 11 do 15 časova. 

Sajam je namenjen mladima i svim drugim ljudima dobre volje koji žele da volontiraju, a za organizatore volonterskih programa, biće to odlična prilika da predstave svoj rad i programe sugrađanima.

Ovo je četvrta godina kako se Sajam volontiranja organizuje u Pančevu, a do sada su mnoge organizacije ovde pronašle nove članove koji su dobili priliku da steknu nova znanja.

Kao i prethodnih godina, na sajmu će biti proglašeni i nagrađeni volonter, volonterka i volonterska akcija koji su najviše doprineli promociji volonterizma u našem gradu.

Program:

12h – Svečano otvaranje i dodela godišnjih volonterskih nagrada

14h – Predstavljanje NAPOR-a (Nacionalna asocijacija praktičara i praktičarki omladinskog rada) i KOMS-a (Krovna organizacija mladih Srbije), sa idejom da se podstaknu organizacije u našem gradu da razmišljaju o važnosti umrežavanja i priključivanju mrežama organizacija, kao i o benefitima koje dobijaju umrežavanjem, sa osvrtom na podizanje kvaliteta rada organizacija u radu sa mladima.

15h – Zatvaranje i koktel

Sajam organizuje udruženje Connecting kroz program Regionalnog volonterskog centra, a podržan je od strane Grada Pančeva, Kancelarije za mlade i Doma omladine.

 

  • Datum:  ponedeljak, 05. decembar 2016.
  • Vreme:  11:00 
  • Mesto:  Dvorana Apolo, Maksima Gorkog 6, Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00