subota, 26. novembar 2016.  22:00h
Pročitano 4445 puta

Ilija Đoković u subotu u Pančevu!

Jedan od najtalentovanijih domaćih producenata i DJ-jeva Ilija Đoković, headliner je novembarske ASAP žurke u dvorani „Apolo” Doma omladine Pančevo.

Žurka će biti održana u subotu, 26. novembra, a pored Ilije će nastupiti Nikola Vuković, mladi Pančevac i rezident kluba „Štab Pogon”, i Marko Dimitrijevski koji nastupa pod novim alijasom Dymo.

Organizacija „All Stars Alliance Pančevo” (ASAP) ove klupske sezone odgovara na zahteve lokalne publike i u svoj grad počinje da dovodi najaktuelnija imena domaće techno i house scene. Među prvima je mladi Smederevac Ilija Đoković, koji je svojom produkcijom i umećem za DJ pultom uspeo za kratko vreme da privuče pažnju mnogih. Pored nastupa na brojnim žurkama širom zemlje, uz imena kao što su Dubfire, Nakadia, Paco Osuna i Axel Karakasis, Đoković je imao i uspešnu godinu na polju produkcije. Njegove trake „puštala” su velika imena Adam Beyer, Hernan Cattaneo, Fabio Florido i Umek, pred hiljadama ljudi.

 

ASAP Special Edition 22

Foto: Marko Obradović

 

Žurka počinje u 22 sata. Karte se mogu kupiti na ulazu po ceni od 200 dinara do ponoći, odnosno 300 dinara nakon ponoći. 

Više informacija možete pronaći na zvaničnom „Fejsbuk” događaju.

 

  • Datum:  subota, 26. novembar 2016.
  • Vreme:  22:00 
  • Mesto:  Dvorana Apolo, Maksima Gorkog 6, Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(7 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00