subota, 12. novembar 2016.  15:00h
Pročitano 3939 puta

Ženski dan: Vođenje fejsbuk stranice i internet komunikacija

Ženska mirovna grupa Pančevo u subotu, 12. novembra od 15 do 18 časova u izabinskom prostoru Kulturnog centra organizovaće 21. Ženski dan na temu: Vođenje fejsbuk stranice i internet komunikacija.

Voditeljka radionice biće Vesna Opavsky.

Vesna Opavsky je konsultantkinja iz oblasti digitalnih i vizuelnih komunikacija. Sa klijentima radi na izgradnji internet kanala, digitalne reputacije, odnosa sa medijima i javnošću, strukturiranju veb prezentacija, izradi komunikacijskih strategija i internet kampanja. Deset godina je bila na poziciji urednice digitalnih komunikacija Medija centra Beograd. Doktorirala je na Fakulteta likovnih umetnosti u Beogradu odbranivši projekat „Ključna reč – Umetnost“ koja se bavi umetnošću na internetu.

Učesnicama radionice će biti predstavljene strategije i taktike komunikacije na društvenim mrežama (Online Community Management) koje mogu koristiti u poslovanju, organizovanju zajednice, prezentovanju i praćenju događaja, vođenju bloga. Razgovaraćemo o Fejsbuk stranicama i grupama, o upotrebi Instagrama i Tvitera.

Polaznice na radionicu ne moraju poneti svoje kompjutere, s obzirom da ćemo praktičan deo sprovoditi zajedno na jednom uređaju. Polaznice koje već vode fejsbuk stranice i instagram profile svoje organizacije treba da pripreme konkretna pitanja koja se tiču njihove onlajn komunikacije i eventualno pristupnu šifru kako bismo zajedno mogle da radimo na njihovom primeru.

Ženski dan je, kao i uvek, otvoren i besplatan za sve žene!

Projekat finansijski podržava grad Pančevo.

****

Na događaju će Ženska mirovna grupa prikupljati sredstva za higijenu za azilantkinje iz Sirije, Iraka, Avganistana i Somalije koje borave nedaleko od našeg grada, a kojima nedostaju neophodna sredstva: donji veš, čarape, četkice, paste, vlažne maramice, kreme za lice i telo, ulošci, pelene za decu. Ukoliko ste u mogućnosti, molimo vas da ove proizvode donesete na Ženski dan, a u paket možete ubaciti i svoje pismo ohrabrenja na engleskom ili srpskom jeziku. 

Na događaju će biti prikupljani i potpisi povodom podrške peticiji za proglašenje 18. maja Danom sećanja na ubijene žene žrtve nasilja.

Na Ženskom danu možete nabaviti novi primerak časopisa Liceulice

  • Datum:  subota, 12. novembar 2016.
  • Vreme:  15:00 
  • Mesto:  Izabinski prostor Kulturnog centra, sala na 3. spratu, ulaz iz ulice Vojvode Radomira Putnika, Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00