sreda, 26. oktobar 2016.  20:00h
Pročitano 6217 puta

Upoznajte Dramski studio Jasmine Večanski

Predstavljanje rada Dramskog studija Jasmine Večanski, će se održati u sredu, 26. oktobra u Kulturnom centru Pančevo od 20 do 22 sata. 

Prezentaciju će voditi Jasmina Večanski, a učestvovaće članovi Dramskog studija i studenti glume Prezentaciju će voditi Jasmina Večanski, a učestvovaće članovi Dramskog studija i studenti glume

Prezentaciju će voditi Jasmina Večanski, a učestvovaće članovi Dramskog studija i studenti glume.

Prezentacija je zamišljena kao javni čas na kojem će članovi Dramskog studija raditi vežbe, prikazivati monologue, a nakon toga će se razgovarati o viđenom. Postoji mogućnost i učestvovanja publike u samom radu i diskusiji. 

S obzirom da je prezentacija besplatna, obavezno je prijavljivanje zainteresovanih na broj telefona 062 800 87 97.

Dramski studio postoji od 1998. godine i ove godine proslavlja 18 godina uspešnog rada. Povodom toga, organizuje se nekoliko prezentacija rada koje će prikazati različite metode učenja, pre svega namenjenih budućim glumcima, rediteljima, dramaturzima ali i scenografima, kostimografima i kompozitorima. Pored metoda koje su godinama sastavni deo programa fakulteta dramskih umetnosti u našoj zemlji, prikazaćemo i vežbe psihodrame, kao novog pristupa psiholoških i dramskih metoda.

 

dramski studio

 

Kroz Dramski studio od njegovog osnivanja 1998. godine do danas, prošlo je više od dvesta mladih ljudi koji su realizovali nekoliko pozorišnih predstava i filmova. Potvrda kvalitetnog rada je pre svega uspeh na prijemnim ispitima umetničkih akademija i njihova dalja profesionalna afirmacija.

  • Datum:  sreda, 26. oktobar 2016.
  • Vreme:  20:00 
  • Mesto:  Kulturni centar Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00