nedelja, 19. jun 2016.  19:00h
Pročitano 4961 puta

Međunarodni dan joge i u Pančevu

Međunarodni dan joge ove godine će biti obeležen i u Pančevu, u nedelju, 19. juna u 19 časova na lokacijama Gradski park, “Krug” i Trg kralja Petra I.

Detalj sa prošlogodišnjeg obeležavanja Dana joge u Srbiji Detalj sa prošlogodišnjeg obeležavanja Dana joge u Srbiji

Ovaj datum biće obeležen tako što će sertifikovane instruktorke joge Joga saveza Srbije Dragana Milićević i Milena Vladisavljević-Beksedić voditi besplatni javni joga čas svim ljubiteljima joge iz Pančeva i okoline i tako ih upoznati sa dobrobitima 4.000 godina stare discipline. 

Centralna evropska proslava obeležavanja međunarodnog dana joge i ove godine biće održana 21. juna u Pragu (Češka), na kojoj će Predstavnici nacionalnog granskog Joga saveza Srbije i ove godine učestvovati.

Ovaj datum biće obeležen i u svim gradovima Srbije gde se nalaze članice Joga saveza Srbije.

 

0 joga beograd

 

Međunarodni dan joge ustanovljen je 2014. godine od strane Generalne skupštine Ujedinjenih nacija uz podršku 193 delegata i 177 zemalja, uključujući i podršku Republike Srbije. 

Joga savez Srbije ove godine proslavio je 22. godinu aktivnosti u promovisanju joge kao zdravog životnog stila, a sve aktivnosti saveza već treću godinu zaredom održavaju se pod pokroviteljstvom Evropske i Internacionalne joga federacije. 

Joga savez Srbije je član Sportskog saveza Srbije i Asocijacije sport za sve.

Fotografije sa obeležavanja Međunarodnog dana joge 2015. godine u Srbiji možete pogledati na fejsbuk stranici Međunarodne akademije za školovanje instruktora joge.

  • Datum:  nedelja, 19. jun 2016.
  • Vreme:  19:00 
  • Mesto:  Gradski park, Krug u parku i Trg Kralja Petra I, Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00