sreda, 8. jun 2016.  10:00h
Pročitano 4057 puta

O bezbednosti u saobraćaju s prvacima Pančeva

Saobraćajno-obrazovni čas odnosno “Pažljivkova predstava” za đake prvake grada Pančeva biće organizovana u sredu, 8. juna u 10 i 11.30 časova u dvorani “Apolo”.

Detalj s predstave "Pažljivko" u okviru koje đaci prvaci uče o pravilnom ponašanju u saobraćaju Detalj s predstave "Pažljivko" u okviru koje đaci prvaci uče o pravilnom ponašanju u saobraćaju http://www.netauto.rs/

Biće organizovane dve predstave za 280 učenika prvih razreda: u 10 časova za učenike OŠ „Branko Radičević“ i OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ i u 11.30 časova za đake OŠ „Isidora Sekulić“, OŠ „Bratstvo-jedinstvo“ i OŠ „Dositej Obradović“ Omoljica.

Organizatori ove predstave edukativnog karaktera su Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije i Grad Pančevo – Komitet za bezbednost saobraćaja grada Pančeva.

Planirano je da se održe dve predstave u trajanju od oko 45 minuta. Za to vreme, Pažljivko će objašnjavati učenicima kako bi trebalo da se ponašaju u tipičnim saobraćajnim situacijama, postavljati im pitanja i pozivati ih na aktivno učešće. Potom će biti prikazan crtani film „Pažljivko“ nakon kojeg će đaci dobiti po primerak ilustrovane knjige „Pažljivkova pravila u saobraćaju“.

Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije svake školske godine, a posebno na početku i kraju, organizuje saobraćajno-obrazovne časove u gradovima širom Srbije i već petu godinu sprovodi kampanju „Pažljivko“, a ovo je prvi put da se ovakva predstava organizuje u gradu Pančevu.

  • Datum:  sreda, 08. jun 2016.
  • Vreme:  10:00 
  • Mesto:  Dvorana Apolo, Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00