subota, 21. maj 2016.  17:00h
Pročitano 4366 puta

U Noći muzeja: Misterija Vajfert

U delu proizvodnog pogona industrijskog kompleksa Stare pivare u samom srcu Pančeva, biće reprezentativno postavljena izložba pod nazivom - Misterija Vajfert.

U Noći muzeja: Misterija Vajfert - u Kuli Stare pivare u Pančevu U Noći muzeja: Misterija Vajfert - u Kuli Stare pivare u Pančevu

Mnogi znaju za Vajferta, preduzetnika, istraživača, mistika... On je do danas ostao enigma i ličnost za beskrajno istraživanje. Čovek zadivljujuće energije i vanvremenskih dostignuća, čovek koji je zadužio Srbiju za sva vremena.

 Vođeni mističnom stranom njegove ličnosti, pripremili smo igru koja dočarava njegovu kompleksnost, pronicljivost i tragalačke porive, saopštavaju organizatori.

 Publika će biti u prilici da oseti misteriju noći u kompleksu Stare pivare, da prođe stopama duhova prošlosti, kroz Kulu koju je gradio sam Vajfert, a koja će po prvi put biti otvarena za javnost upravo u Noći muzeja, u subotu, 21. maja.

Noć muzeja zvanično traje od 17 do 1, ali obzirom da se radi o misteriji preporučujemo ulazak od oko 21 do 24 časa, kada će se misterija najbolje doživeti, navodi se u pozivu Udruženja građana “Muzej pivarstva Đorđe Vajfert”.

 Rešenjem zagonetke, posetioci će otkriti srž tajne koja je pokretala Đorđa Vajferta i osetiti njen pravi, mističan ukus.

 

  • Datum:  subota, 21. maj 2016.
  • Vreme:  17:00 
  • Mesto:  Stara pivara, Nikole Tesle 2, Pančevo 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00