petak, 12. februar 2016.  19:00h
Pročitano 4552 puta

“Krilate pesme i prijatelji” u Muzeju

Povodom dana Svetog Trifuna i Svetog Valentina, u petak, 12. februara od 19 sati u Narodnom muzeju Pančevo biće organizovan književno - muzičko - scenski događaj pod nazivom "Krilate pesme i prijatelji".

Milosava Pavlović, Ivanka Radmanović i Gordana Vlajić Milosava Pavlović, Ivanka Radmanović i Gordana Vlajić

Milosava Pavlović, Ivanka Radmanović i Gordana Vlajić su se svojom dosadašnjom reputacijom izdvojile kao autorke koje su svojim, prepoznatljivim i kvalitetnim spisateljskim nijansama već obojile naše književno nebo. Svaka sa svojim autentičnim i prepoznatljivim potpisom, predstaviće se publici svojim poetskim stvaralaštvom. Pesnikinje su članice Udruženja književnika Srbije i dobitnice mnogih domaćih i inostranih priznanja.

Ovo veče obeležiće i otvaranje izložbe fotografija pod nazivom “Dva”. Autori fotografija su multimedijalni umetnik Nemanja Vorkapić i muzičar Bogdan Zdjelar. Različiti koliko i njihove fotografije, mladi umetnici imaju želju da uvuku publiku u svet dualnosti i prikažu svoja dva dijametralno različita pogleda na ljudsko telo. Nemanja će se takođe predstaviti i instalacijom “Kad zatvorim oči vidim bolje”. 

Publika će imati priliku da uživa u koreografiji mlade pančevačke balerine Maje Golubović, kao i u muzici harfistkinje Sare Vlajić.

 

  • Datum:  petak, 12. februar 2016.
  • Vreme:  19:00 
  • Mesto:  Narodni muzej Pančevo 
Autor:  M.D.
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00