subota, 23. januar 2016.  14:00h
Pročitano 4420 puta

Sofija Gabić izlaže u SKC Beograd

U Maloj Sali SKC-a u Beogradu, u subotu, 23. januara od 14 do 20 časova, održaće se izložba studentskih fotografija sa tematikom pripremanja ispita, kao i crteža, slika, skulptura i raznih dela umetnika i umetnica koji se predstavljaju na portalu iSerbia. 

U okviru ove izložbe učestvuje i Pančevka Sofija Gabić. U okviru ove izložbe učestvuje i Pančevka Sofija Gabić.

Na još jedan način iSerbia će pokušati da pozitivno utiče na mlade: afirmacijom talenata, obrazovanja, kreativnosti, originalnosti i domišljatosti da svoj rad pretoče, prvo, u lični pečat, zatim i u isplativ posao za sebe, u okviru izložbe “Umetnost na ispitu”.

U okviru ove izložbe učestvuje i Pančevka Sofija Gabić.

Sofija je rođena u Pančevu 1987. godine. Diplomirala je dizajn industrijskih proizvoda na VŠSS Beogradska politehnika. Diplomski rad, OASIS – kuhinjska slavina, izlagan joj je na BDW – Belgrade Design Week-u, u okviru projekta 100% Future Serbia 2013. Sofija je zaljubljena u prirodu, a kroz njene radove možemo vrlo dobro da zapazimo svet različitosti, okruženje koje nas konstantno iznenađuje i pruža mogućnosti, pa i prirodu koja je fascinantna. 

Dođite na izložbu da vidite Sofijin svet, a ova Sofija pokazaće vam ga u umetničkom ruhu, koji će vam se sigurno dopasti!

Kompletan program manifestacije pročitajte na sajtu iSerbia.

 

  • Datum:  subota, 23. januar 2016.
  • Vreme:  14:00 
  • Mesto:  Mala sala SKC, Beograd 
Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00