nedelja, 1. novembar 2020.  08:00h
Pročitano 2562 puta

Humanitarna akcija u Kačarevu 1. novembra

Humanitarni bazar za prikupljanje pomoći za lečenje Minje Matić biće organizovan u Kačarevu, na platou ispred Mesne zajednice, u nedelju, 1. novembra.

Humanitarna akcija će trajati od 8 do 16 sati Humanitarna akcija će trajati od 8 do 16 sati detalj s plakata

Humanitarni bazar biće organizovan od 8 do 16 časova. Organizator je Udruženje građana „Volonteri Kačarevo“.

Minja Matić je devojčica iz Kragujevca koja svoju bitku za srećno detinjstvo hrabro bije zajedno sa svojim roditeljima. Cilj je da se sakupi što više novca za lečenje Minje Matić, koja boluje od spinalne mišićne atrofije, veoma retke i progresivne neuromišićne bolesti. Za lek je potrebno 2,1 milion dolara i 300.000 za bolnički trošak.

Volonteri Kačareva pozivaju sve zainteresovane da se pridruže bazaru bilo kao učesnici bilo kao posetioci.

Svako ima pravo da iznese nešto na bazar i da pokloni u svrhu skupljanja novca. Sve što bude od stvari i usluga ponuđeno na bazaru možete kupiti i konzumirati. Cenu ćete odrediti sami. Ponuđači mogu odrediti minimalnu cenu, a Vi platite koliko mislite i možete, jer taj novac koji odvojite ide u humanitarne svrhe, kaže Jovana Filijović, koordinatorka ovog projekta.

Volonteri Kačarevo pozivaju sve sugrađane, pojedince, grupe, asocijacije, udruženja, privrednike, iz mesta, ali i okoline, da im se pridruže i poklone nešto za svrhu bazara ili učestvuju na bazaru kao kupci. 

Na Bazaru posetioce očekuju animatori, slatkiši i slaniši, razne rukotvorine, dečji radovi, igračke, garderoba nova i polovna za odrasle i decu...

 

volonteri kacarevo logo

 

Na terenu iza Hale sportova, takozvana Pijaca, održaće se humanitarni turnir u malom fudbalu između učenika 7 i 8 razreda. Utakmica će početi u 12 sati.

Za sve informacije možete se javiti udruženju „Volonteri Kačarevo“ putem fejsbuka ili koordinatorki Jovani Filijović.

  • Datum:  nedelja, 01. novembar 2020.
  • Vreme:  8:00 
  • Mesto:  Plato ispred Mesne zajednice u Kačarevu 
Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00